Content Calender

Een content calendar wordt gebruikt door bloggers, uitgevers, bedrijven en groepen om de publicatie van de zogenaamde content op verschillende media te regelen, bijvoorbeeld kranten, tijdschriften, blogs, e-mail nieuwsbrieven en social-media kanalen.

Deze content kan verieren van korte “Quotes” tot uitgebreide infographics, van links naar een website of artikel tot hele blogs. De uiteenzetting en planning van bovengenoemde content noemen we de content calendar. Van dit systeem maken veel bedrijven gebruik van om zo een vast en gevarieerd patroon te creëren. Regelmatig content plaatsen om constant in het achterhoofd van de consument te blijven hangen!

Wat is het voordeel van een content calendar?

Het grote voordeel hiervan is dat je er eenmalig tijd aan kwijt bent, maar vervolgens – bijvoorbeeld – een maand niet meer naar je social-media kanalen hoeft om te kijken!

Er zijn hiervoor bepaalde programma’s beschikbaar, zowel gratis als betaald. Deze plaatsen automatisch de geplande content online. Op deze manier kan u zich als ondernemer volledig op de organisatie richten zonder tijd te hoeven spenderen aan het bijhouden van uw online kanalen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen uw social-media kanalen voor u beheren en optimaliseren om op deze wijze het maximale uit uw online investeringen te halen. Dit mede door een nieuwe stroom potentiele klanten naar uw website te begeleiden via social-media.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een kennismakings gesprek!