Transformeer jouw werkomgeving met een op maat gemaakt intranet

Een bedrijf runnen kost tijd en moeite. Des te groter je bedrijf wordt, des te belangrijker het is dat je informatie efficiënt kan delen en opzoeken. Hiervoor is een intranetomgeving cruciaal. Bij Developing kunnen we een intranetomgeving op maat maken voor jouw organisatie.

Waarom een op maat gemaakt Intranet?

Communicatie en samenwerking zijn ontzettend belangrijk voor een bedrijf. Een intranetomgeving kan hierbij helpen. Veelgestelde vragen en uitleg kun je bijvoorbeeld online zetten. Zo kunnen medewerkers zelf nodige informatie opzoeken en heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie. Het voorkomt het verspreiden van onduidelijke informatie en maakt het werken efficiënter. We snappen dat iedere organisatie anders is en dus ook andere verwachtingen heeft van een intranetomgeving. Wij proberen je daarin tegemoet te komen en een omgeving te creëren die alles heeft wat jouw organisatie nodig heeft.

Eigenschappen van een (goede) intranetomgeving

Gebruiksvriendelijk

Belangrijk is dat het gebruik van je intranetomgeving intuïtief gebeurt. Dat houdt in dat iemand intuïtief weet hoe alles werkt. Denk aan een zoekbalk bovenin, een profielfoto rechtsboven die leidt tot instellingen, een icoon linksboven met je logo die terug leidt naar de homepagina. Ook gebruik van iconen helpt om je intranetomgeving intuïtief te maken.

Documentbeheer

Zet documenten makkelijk online, zet ze beschikbaar voor de medewerkers die erbij moeten en beperk toegang tot gevoelige gegevens. Met ons intranet kun je makkelijk je documenten inzien en delen met de passende personen.

Aankondigingen

Een intranet kan je voor meer gebruiken dan alleen het ter beschikking stellen van documenten. Je kan er bijvoorbeeld ook blogs en nieuwsupdates op posten. Zo blijft iedereen op de hoogte van ontwikkelingen binnen de organisatie en weten ze waar ze aan toe zijn.

Voorbeelden van onze op maat gemaakte Intranetomgevingen

Een voorbeeld van een van onze intranetomgevingen die we hebben gemaakt, is de online omgeving van Liber Personeel. In deze omgeving kunnen flexwerkers hun uren invullen en bijhouden. De uren werden hierin ook meteen verwerkt. Dit zorgt voor een geautomatiseerd proces van een klus die een persoon heel veel tijd zou kosten.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

De heren van Developing weten binnen een kort tijdsbestek vanuit een concept een complete en moderne website te realiseren.
De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie fijn en snel verloopt. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking!

Pieter Gerrits

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde vragen

Een maatwerk webshop is duurder omdat er geen gebruik wordt gemaakt van kant-en-klare oplossingen. Waar een template webshop gebruikmaakt van een template wordt er bij een maatwerk webshop gekeken naar de wensen en wat er het beste voor jouw bedrijf werkt. Deze manier van bouwen is arbeidsintensiever en neemt meer tijd in beslag.rnrnUiteindelijk levert dit wel de beste webshop op. Dat is niet het enige voordeel. Een maatwerk webshop is duurder om te laten bouwen, maar is tevens een duurzame investering. De meeste standaard webshops lopen na een paar jaar al tegen (ernstige) beperkingen aan. Ze kunnen niet meer met hun tijd meegaan omdat ze te afhankelijk zijn van oplossingen van derde partijen. Of ze hebben veel onderhoud nodig. Dit leidt er vaak toe dat eigenaren al na een paar jaar een nieuwe shop willen laten bouwen. rnrnDaarnaast verkoopt een maatwerk webshop vaak beter dan een standaard webshop. Hierdoor haal je meer omzet binnen wat er voor zorgt dat je de kosten er snel uithaalt. rn

Developing maakt webshops die eenvoudig te onderhouden zijn. Door jezelf of door ons. Het is altijd mogelijk om afspraken te maken over het onderhoud of doorontwikkeling van jouw webshop. Hierdoor hoef je zelf niet bezig te zijn met de veiligheid, doorontwikkeling of vernieuwingen van je webshop.

Een op maat gemaakte webshop is in veel opzichten zelfs eenvoudiger te gebruiken dan een standaard webshop. Voor klanten, maar ook voor jou als beheerder. Wij hoeven geen gebruik te maken van veel plug-ins of standaard functionaliteiten. Developing bouwt jouw webshop “clean” en duidelijk. En mocht je ergens vragen over hebben, dan staan wij altijd voor je klaar.rn

Een groot voordeel van maatwerk is dat wij alles optimaal kunnen bouwen. Bij ons ben je gegarandeerd van een webshop die perfect tot zijn recht komt op alle devices en altijd en overal snel werkt. Dankzij de betrouwbare basis van WordPress en toepassing van de nieuwste technieken.rn

Natuurlijk is jouw maatwerk webshop direct 100% jouw eigendom. Je hebt de volledige rechten en het volledige beheer.

De WordPress Expert

Wij bouwen onze maatwerk webshops op WordPress. WordPress heeft zich bewezen als misschien wel het beste, snelste, betrouwbaarste en veelzijdigste platform voor het runnen van een shop. Wij zijn een ervaren WordPress Expert en weten hoe we op dit succesvolle platform een webshop bouwen die jouw verwachtingen overtreft. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.