Maatwerk webshops

Voor een webshop kun je op veel plekken terecht. Je kunt kiezen voor kant-en-klare webshops met basisfunctionaliteiten waarmee je vrij eenvoudig jouw producten kunt verkopen. Naar zo’n webshop ben je niet op zoek. Je wilt een webshop die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Maatwerk webshops bieden je waar je naar op zoek bent.

Out-of-the-box webshops zijn betaalbaar en doen wat zij in de basis moeten doen. Dat is niet altijd genoeg. Maatwerk webshops doen precies wat jij wilt en hebben het perfecte design. Daar staat tegenover dat ze vaak duur zijn. Developing geeft je wat je zoekt: een perfecte, op maat gemaakte webshop tegen een goede prijs.

Met trots afgerond

Jouw maatwerk webshop gaat pas live wanneer jij 100% tevreden bent. Met het design én de functionaliteiten. Wij willen dat jij trots bent op je nieuwe webshop, zodat wij dat ook kunnen zijn. Natuurlijk nemen wij bij livegang graag de tijd voor je om toekomstige wensen te helpen realiseren. Bij een maatwerk webshop mag je in alle opzichten kwaliteit verwachten. Ook op het gebied van service.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

Oprecht erg tevreden over alles. Ze zijn zeer kundig, professioneel en vooral erg open en responsief. Heb eerder websites laten maken maar Developing steekt met kop en schouders uit boven iedereen. Dikke 10/10. Kan iedereen aanbevelen

Dr. Volkan Tanaydin

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde vragen

Een maatwerk webshop is duurder omdat er geen gebruik wordt gemaakt van kant-en-klare oplossingen. Waar een template webshop gebruikmaakt van een template wordt er bij een maatwerk webshop gekeken naar de wensen en wat er het beste voor jouw bedrijf werkt. Deze manier van bouwen is arbeidsintensiever en neemt meer tijd in beslag.

Uiteindelijk levert dit wel de beste webshop op. Dat is niet het enige voordeel. Een maatwerk webshop is duurder om te laten bouwen, maar is tevens een duurzame investering. De meeste standaard webshops lopen na een paar jaar al tegen (ernstige) beperkingen aan. Ze kunnen niet meer met hun tijd meegaan omdat ze te afhankelijk zijn van oplossingen van derde partijen. Of ze hebben veel onderhoud nodig. Dit leidt er vaak toe dat eigenaren al na een paar jaar een nieuwe shop willen laten bouwen.

Daarnaast verkoopt een maatwerk webshop vaak beter dan een standaard webshop. Hierdoor haal je meer omzet binnen wat er voor zorgt dat je de kosten er snel uithaalt.

Developing maakt webshops die eenvoudig te onderhouden zijn. Door jezelf of door ons. Het is altijd mogelijk om afspraken te maken over het onderhoud of doorontwikkeling van jouw webshop. Hierdoor hoef je zelf niet bezig te zijn met de veiligheid, doorontwikkeling of vernieuwingen van je webshop.

Een op maat gemaakte webshop is in veel opzichten zelfs eenvoudiger te gebruiken dan een standaard webshop. Voor klanten, maar ook voor jou als beheerder. Wij hoeven geen gebruik te maken van veel plug-ins of standaard functionaliteiten. Developing bouwt jouw webshop “clean” en duidelijk. En mocht je ergens vragen over hebben, dan staan wij altijd voor je klaar.

Een groot voordeel van maatwerk is dat wij alles optimaal kunnen bouwen. Bij ons ben je gegarandeerd van een webshop die perfect tot zijn recht komt op alle devices en altijd en overal snel werkt. Dankzij de betrouwbare basis van WordPress en toepassing van de nieuwste technieken.

Natuurlijk is jouw maatwerk webshop direct 100% jouw eigendom. Je hebt de volledige rechten en het volledige beheer.

De WordPress Expert

Wij bouwen onze maatwerk webshops op WordPress. WordPress heeft zich bewezen als misschien wel het beste, snelste, betrouwbaarste en veelzijdigste platform voor het runnen van een shop. Wij zijn een ervaren WordPress Expert en weten hoe we op dit succesvolle platform een webshop bouwen die jouw verwachtingen overtreft. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.