Maatwerk websites

Voor het laten maken van een nieuwe website is er een overvloed aan aanbieders. Zelfs als je op zoek bent naar een maatwerk website kun je rekenen op een enorm aanbod. Dat lijkt fijn, maar je zit waarschijnlijk helemaal niet te wachten op een enorme keuze: wat jij wilt is de perfecte site. Wij maken maatwerk websites waarmee je écht gaat scoren.

Maatwerk websites bieden diverse voordelen ten opzichte van websites die slechts naar jouw wensen worden aangepast. Alles wordt namelijk precies zo ontworpen en gebouwd als jij wilt. Wij zorgen voor een website die in alle opzichten precies levert waar je behoefte aan hebt. Zonder templates en zonder goedkope plug-ins die je website kapot maken bij iedere update.

Met trots afgerond

Jouw tevredenheid is alles wat telt voor ons. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met jouw maatwerk website gaan we live. Natuurlijk zorgen wij er voor livegang voor dat jij helemaal vertrouwd bent met je nieuwe site. We nemen je de tijd om alles uit te leggen. Ook in dit opzicht zul je de meerwaarde van maatwerk ervaren: alles is ontwikkeld zoals jij het wilt. Dat betekent dat alles zit waar je het verwacht en werkt zoals je verwacht.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

Oprecht erg tevreden over alles. Ze zijn zeer kundig, professioneel en vooral erg open en responsief. Heb eerder websites laten maken maar Developing steekt met kop en schouders uit boven iedereen. Dikke 10/10. Kan iedereen aanbevelen

Dr. Volkan Tanaydin

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde vragen

Een maatwerk website vergt een iets grotere investering dan een website die wordt gebouwd op een bestaande template of een out-of-the-box website die alleen wordt aangepast. Wanneer wij een maatwerk website voor jou bouwen, is niet alleen elk knopje maar ook elke functionaliteit achter de schermen specifiek voor jou ontwikkeld. Het resultaat is een kwaliteit die je simpelweg niet krijgt met standaard oplossingen. Een maatwerk website is bovendien ook veiliger, sneller en mooier dan een template website.

De term “maatwerk” staat voor veel mensen gelijk aan geavanceerd of lastig. Wij bewijzen dat dit absoluut niet zo hoeft te zijn. Maatwerk is er juist om de dingen ook makkelijker te maken. Een maatwerk site biedt je namelijk de mogelijkheid om ook functionaliteiten zo te laten bouwen dat ze werken zoals jij wilt. Standaardoplossingen doen vaak wat zij moeten doen, maar zijn ontwikkeld voor algemeen gebruik. Wij bouwen oplossingen op maat, specifiek voor hoe jij deze wilt gebruiken. Geen onnodige opties in je website die je website onnodig traag maken dus.

Technisch gezien kunnen wij een bestaande website ombouwen naar een maatwerk website. Dat doen wij alleen liever niet. Het is namelijk veel beter om een nieuwe website helemaal vanaf nul op te bouwen. Dan kunnen wij namelijk garanderen dat je ook écht de kwaliteit krijgt die je bij maatwerk mag verwachten. Bovendien is het bijna altijd ook nog eens sneller om een nieuwe website te bouwen dan een bestaande site om te bouwen. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat aspecten van je huidige website die behouden moeten worden ook terugkomen in de nieuwe site.

Developing is er voor je om je maatwerk website te onderhouden. Wij kunnen zorgen voor onderhoud, het toevoegen van nieuwe features en natuurlijk staan wij klaar bij onverhoopte problemen. Dat wij websites op maat maken, betekent uiteraard niet dat iemand anders deze niet kan beheren. De site is weliswaar op maat gemaakt, maar zeker niet helemaal “dichtgetimmerd”. Als je zelf een developer in dienst hebt is het ook mogelijk om hem, bijvoorbeeld in samenwerking met ons, aan de website verder te laten bouwen.

De WordPress Expert

Wij bouwen onze maatwerk websites op WordPress. WordPress heeft zich bewezen als misschien wel het beste, snelste, betrouwbaarste en veelzijdigste platform voor het runnen van een site. Wij zijn een ervaren WordPress Expert en weten hoe we op dit succesvolle platform een website bouwen die jouw verwachtingen overtreft. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.