Maatwerk website inclusief koppelingen met hoge capaciteit

Matrix Personeel is een regionale leider op het gebied van vacatures in de branches schoonmaak, hospitality, logistiek en techniek. Een organisatie die vanzelfsprekend behoefte heeft aan een website die voor hen werkt: een website die faciliteert, stroomlijnt en ontzorgt. Daarmee mochten wij aan de slag.

Bekijk de website

Probleem

Matrix Personeel wilde uiteraard een website met een uitstraling om trots op te zijn: een herkenbare huisstijl die bezoekers uitnodigt en eenvoudig bruikbare functionaliteiten biedt. In technisch opzicht lag er voor ons nog een mooie uitdaging: middels de website moest een database kunnen worden opgebouwd met werkzoekenden. Vervolgens moesten zij met push-notificaties op de hoogte worden gesteld van vacatures.

Oplossing

Wij ontwikkelden voor Matrix Personeel een op maat gemaakte website met belangrijke koppelingen. Vacatures in het systeem van Matrix Personeel verschijnen automatisch op de website. Sollicitaties van kandidaten via de website belanden op hun beurt weer automatisch in het systeem. Dankzij meertaligheid en een fraaie rebranding in de huisstijl van het bedrijf staat er nu een website die Matrix Personeel ontzorgt en echt verder helpt.

Resultaat

Dankzij de razendsnelle techniek achter de website is de vindbaarheid in de zoekmachine significant toegenomen. En daarmee het verkeer. Gebruikers én medewerkers profiteren van een veel betere stroomlijn van vacatures en reacties. Dankzij de mogelijkheid tot bulk pushberichten worden matches in vraag en aanbod sneller gemaakt.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.