Over ons

Developing onderscheid zich op het gebied van kwaliteit, service en maatwerk. Maximale persoonlijke aandacht is één van onze speerpunten. Onze werkwijze is erop gericht om je te ontzorgen, mee te denken en verder te denken.

Wij stellen hoge eisen aan onszelf. Daarom verwachten wij dat ook onze klanten hoge eisen aan ons stellen. Wanneer je investeert in een nieuwe website, webshop of webapp wil je kwaliteit. Nu en in de toekomst. Wij vertellen graag hoe wij dit realiseren.

Met trots afgerond

Betrokkenheid is voor ons één van de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Het eindresultaat is wat telt, maar de weg daar naartoe vinden wij net zo belangrijk. Wij zijn voor jou een externe specialist, maar voelen ons niet zo. Wij willen onderdeel zijn van je organisatie gedurende onze samenwerking. Alleen wanneer wij echt intensief samenwerken en wij de organisatie leren kennen, is het eindresultaat een product waar iedereen trots op kan zijn. Tot stand gekomen op een manier die alle betrokkenen als prettig hebben ervaren.

Daarom kunnen wij zeggen: al onze projecten zijn met trots afgerond. Dat is belangrijk, want wij kunnen alleen trots zijn wanneer een opdrachtgever 100% tevreden is. Wij beschouwen een project pas als voltooid wanneer wij dit streven hebben behaald.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

De heren van Developing weten binnen een kort tijdsbestek vanuit een concept een complete en moderne website te realiseren.
De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie fijn en snel verloopt. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking!

Pieter Gerrits

Onze werkwijze

Kies je voor Developing, dan kies je voor specialisten die veel waarde hechten aan een goede, open en intensieve samenwerking. Jij hebt de vakinhoudelijke kennis: wij hebben de kennis om dit optimaal tot zijn recht te laten komen in de perfecte website, webshop of applicatie. Daarom steken wij de koppen bij elkaar. Wij zien onszelf niet als een passant, maar als een partner die met je meedenkt én een stap verder denkt. Wij zijn geen ja-knikkers, maar totaal partners van eerste idee tot support en alles daar tussenin.

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.