SEO expert Nijmegen

SEO Expert Nijmegen. Het aantal contactaanvragen valt tegen, of de verkopen in je webshop zijn niet zoals je ze voor ogen had? Dan is het een goed idee om te kijken naar een passende oplossing. Zoekmachine optimalisatie – ook wel SEO genoemd – kan die oplossing zijn. Laat dit doen door de SEO expert van Nijmegen en omstreken!

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie in Nijmegen. (SEO)

Om met SEO de gewenste resultaten te bereiken is het zaak dat hiervoor een SEO expert wordt ingeschakeld. Bij aanvang van een SEO traject kijken we naar de huidige situatie. Wat zijn de huidige posities? En op welke zoektermen komt er momenteel organisch verkeer binnen. Vervolgens gebruiken wij specifieke software om een gedetailleerd beeld te krijgen van de website.

Aanvang

Als deze zaken helder zijn gaat één van onze experts met u kijken welke zoektermen relevant zijn om op te focussen. Hierbij zijn een aantal factoren van belang. – Welke zoekwoorden vindt u interessant om hoog op te ranken? – Wat zijn de maandelijkse zoekvolumes op deze zoektermen? – Zijn er onbenutte kansen waar op gefocust kan worden? – In welk gebied wilt u gevonden worden? Bijv. omgeving Nijmegen

Plan van aanpak

Wanneer samen een duidelijk doel is gesteld, maken wij een plan van aanpak. Deze SEO strategie geeft overzichtelijk weer op welke zoektermen zal worden gefocust en wat de doelen zijn. Korte en lange termijn. Dit plan van aanpak is zowel voor jezelf als voor onze SEO experts prettig om als leidraad te hebben tijdens een traject. Zo blijven de doelstellingen helder en is voortgang gemakkelijke terug te lijden aan het plan van aanpak.

Uitvoering door de SEO expert Nijmegen

Binnen de uitvoering van de SEO strategie houden onze experts de voortgang nauwlettend in de gaten. Dit zorgt ervoor dat er – wanneer nodig – gemakkelijke en snel kan worden bijgestuurd. De uitvoering van een traject bestaat onder meer uit het werven van relevante links en het maken van landingspagina’s