SEO

SEO is een afkorting voor zoekmachine optimalisatie. Zoekmachineoptimalisatie is een methodologie van strategieën, technieken en tactieken die worden gebruikt om het aantal bezoekers van een website te vergroten. Dit door een hoge positie op de zoekresultatenpagina van een zoekmachine (bijv. Google) te behalen.

Het verbeteren van zichtbaarheid in zoekmachines

Het is gebruikelijk voor zoekende potentiële klanten om niet door pagina’s en pagina’s met zoekresultaten te bladeren. Dus wanneer uw site op pagina 5 staat van de zoekresultaten staat, zullen veel mensen uw website niet eens zien. Hoe hoger uw website scoort in organische resultaten van een zoekopdracht, hoe groter de kans dat uw site door een potentiële klant wordt bezocht.

SEO helpt ervoor te zorgen dat een site toegankelijk is voor een zoekmachine en verbetert de kans dat de site door de zoekmachine wordt gevonden. SEO is een mix van werkzaamheden die webmasters en web-contentproducenten volgen om hen te helpen een betere ranking te behalen in de resultaten van zoekmachines.

Optimalisatie van de zoek-CTR

SEO gaat ook over het relevant maken van uw website voor de zoekopdracht van de gebruiker, zodat meer mensen op het resultaat klikken wanneer het in de zoekresultaten wordt getoond. In dit proces zijn tekstfragmenten en metadata geoptimaliseerd om ervoor te zorgen, dat uw fragment van informatie aantrekkelijk is in de context van de zoekopdracht. Om op deze wijze een ​​hoge CTR (click through rate) uit zoekresultaten te verkrijgen.