Statistieken, wat kunnen we ermee?

Statistieken van mijn website, wat houden deze gegevens precies in en wat kan ik ermee?

Allereerst de vraag: Worden er van uw website / online omgeving statistieken gerapporteerd? Zo niet, dan is het tijd dat u hier mee aan de slag gaat! De statistieken van uw website zijn ontzettend waardevol.

 

Deze geven inzicht in de bezoekers van uw website en hun “web-gedrag”. Aan de hand van deze gegevens kunnen we waardevolle rapporten opstellen die inzicht creëren bij het opstellen van een online strategie.

Wanneer de cijfers en gegevens bekend zijn kan de strategie volledig aan de onderneming worden aangepast, om zo het hoogst haalbare uit een concept te kunnen halen!

Enkele voorbeelden van deze statistieken zijn:

Aan de hand van dit soort gegevens kunnen we achterhalen waar zich bepaalde aandachtspunten bevinden binnen uw website. Wat kan er beter? Wat moeten we zo laten? Welke pagina heeft een sterkere CTA nodig.

Wij van Markethinq meten deze statistieken met verschillende tools. Wij maken gebruik van zowel Google Analytics als Google Tag Manager om zo het gedrag van de bezoeker te analyseren.

Statistieken

Op verzoek kunnen wij ook werken met HotJar waarmee we letterlijk een filmpje kunnen terugkijken van de bezoeker hoe hij of zij over de bedrijfswebsite navigeerde.

Met bovenstaande informatie kunnen we op een hoog niveau inspelen op de toekomstige bezoekers van uw bedrijfswebsite. Door dit op de juiste manier uit te oefenen kunnen we een hogere conversieratio behalen uit uw huidige bezoekers wat onder de streep resulteert in meer omzet!

Geïnteresseerd hoe wij met deze werkzaamheden uw bedrijfswebsite naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem contact met ons op via: Info@developing.nl, De Livechat op de website of bel ons met al uw vragen op: 085 130 23 68