Wat kost een webshop laten maken?

Wat het kost om een webshop te laten maken is helemaal afhankelijk van waar je dit doet. Je hebt namelijk al vanaf een paar honderd euro een webshop, als je dat wilt. De grote vraag is: krijg je dan de webshop die je echt wilt en nodig hebt? Bij Developing geloven wij van niet. Daarom bouwen wij maatwerk webshops. Met een maatwerk webshop ben je verzekerd van een shop die ook echt alles kan en doet wat je wilt en nodig hebt. Helemaal op maat gemaakt qua design en functionaliteiten. Wat kost een webshop laten maken in dat geval? Wij bouwen een maatwerk webshop vanaf €7.500.

Een webshop is anno nu vaak essentieel

Een online winkel is een essentieel onderdeel van elke moderne detailhandel, en bij Developing begrijpen we hoe belangrijk het is om dit goed te doen. Daarom zijn onze webshops niet de goedkoopste. Dat is ook niet ons doel. Wij willen je namelijk topkwaliteit bieden. Wij bouwen een webshop waarbij we zorgvuldig rekening houden met de specifieke behoeften en doelstellingen van je bedrijf. Het resultaat is een shop die in alle opzichten ideaal is voor jou. Een webshop die zijn investering bovendien gaat terugverdienen omdat deze je omzet een boost geeft.

Waarom je kiest voor een maatwerk webshop

Een maatwerk webshop biedt tal van voordelen ten opzichte van een standaard webshop. Ten eerste is het volledig afgestemd op jouw merk en je bedrijfsdoelen. Dit betekent dat je webshop er precies zo uitziet en werkt zoals jij dat wilt, met de specifieke functionaliteiten die jouw klanten verwachten.

Bovendien kunnen maatwerk webshops gemakkelijker worden aangepast en uitgebreid naarmate je bedrijf groeit en verandert. Wij zorgen voor een webshop die met je mee kan groeien. Vaak kijken mensen alleen naar de ontwikkelkosten wanneer zij zich oriënteren op wat het kost om een webshop te laten maken. Vergeet niet dat webshops ook onderhoud nodig hebben. Wij bouwen je webshop zo dat hier minimaal onderhoud aan vereist is. Mocht je in de toekomst nieuwe functionaliteiten willen, dan kunnen wij deze eenvoudig en tegen scherpe kosten ontwikkelen.

Waarin schuilen de kosten bij het maken van een webshop?

De bouw van een maatwerk webshop bestaat uit verschillende onderdelen, en elk van deze onderdelen draagt bij aan de totale kosten. Ten eerste is er het ontwerp van de webshop, wat zowel de visuele esthetiek als de gebruiksvriendelijkheid omvat. Een goed ontworpen webshop is niet alleen aantrekkelijk, maar ook intuïtief te gebruiken. Dat helpt om conversies en verkoop te verhogen. Wij investeren veel tijd om écht al je wensen in kaart te brengen, op de kleinste details. Die mogelijkheid is er niet wanneer wij gebruik zouden maken van templates.

Vervolgens is er de ontwikkeling van de webshop, waarbij de webshop daadwerkelijk wordt gebouwd. Dit omvat het programmeren van de webshop, het implementeren van alle benodigde functionaliteiten (zoals winkelwagentjes, betalingsgateways, productpagina’s en meer). Ook gaat het om het zorgen voor een naadloze integratie met eventuele andere systemen die je gebruikt. Denk aan voorraadbeheer of boekhoudsoftware. Ook hier geldt: maatwerk is arbeidsintensiever, maar betaalt zich absoluut uit in een betere shop.

Daarnaast zijn er ook de kosten voor contentcreatie (het schrijven van productbeschrijvingen, het maken of kopen van productfoto’s, enz.), SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat je webshop goed vindbaar is in zoekmachines, en het testen en debuggen van de webshop om ervoor te zorgen dat alles soepel en correct werkt.

Tot slot zijn er de lopende kosten voor het onderhouden en updaten van de webshop, het hosten van de webshop, en eventuele kosten voor training of ondersteuning als je ervoor kiest om zelf de webshop te beheren.

Wat kost het om jouw webshop te maken? Neem contact met ons op

Bij Developing begrijpen we dat de kosten voor het laten maken van een webshop een aanzienlijke investering kunnen zijn. Echter, met een op maat gemaakte webshop krijg je een krachtig verkoopinstrument dat precies is afgestemd op je bedrijf. Deze stelt je in staat om te groeien en te concurreren in de online marktplaats. En uiteindelijk zul je zien dat je een zeer goede prijs betaalt voor een webshop die zich jaar in jaar uit terugbetaalt dankzij een hogere omzet en winst.

Ben je benieuwd naar wat het kost om jouw webshop te laten maken? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je alles wat je weten wilt.