Webapp laten maken

Software en applicaties hoeven niet altijd lokaal geĆÆnstalleerd te worden. Je kunt een webapp laten maken. Met een webapp is de software/applicatie online, via jouw website bereikbaar. Iedereen heeft overal en 24/7 toegang tot de webapplicatie.

Een webapp kan van alles zijn. Developing helpt je graag bij het realiseren van jouw webapp. Voor zoā€™n applicatie is specialistische kennis nodig. Kennis die wij in huis hebben. Voor een goede webapp moeten diverse factoren en eisen samenkomen: de vormgeving en UX van een goede website gecombineerd met foutloos werkende software of applicaties. Wij bouwen deze webapplicatie voor je. Niet alleen dat: wij denken graag met je mee en zorgen na realisatie voor continuĆÆteit en stabiliteit.

Een webapp is zo goed als zijn hosting

Jouw webapp laten maken door Developing betekent dat je verzekerd bent van kwaliteit op alle gebieden. Wij zorgen voor een hoogwaardige, perfect functionerende, fraai vormgegeven en eenvoudig te gebruiken webapp. Maar een webapp is zo goed als zijn hosting. Wij kunnen je betrouwbare, krachtige hosting bieden zodat je verzekerd bent van een stabiele, snelle app met een maximale uptime.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

Na een uitvoerig voortraject zijn wij heel blij dat we de keus voor Developing hebben gemaakt om onze maatwerk webshop te ontwikkelen. De heren van Developing reageren snel en adequaat. We doen nooit tevergeefs een beroep op ze. Wij zijn heel tevreden met onze webshop waarbij alle producten en onze huisstijl een mooie match vormen.

Dorine Dijsselhof

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een webapp

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je de beschikking krijgt over een webapp die precies doet wat je wilt. Daar zorgen wij altijd voor. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat elke webapp die wij bouwen voldoet aan hoge eisen op belangrijke gebieden zoals:

Optimale gebruiksvriendelijkheid;
Responsiviteit en goede prestaties op alle devices;
Goede beveiliging;
SEO;
Schaalbaarheid en capaciteit.

Een website of een webapp laten maken? Die keuze is soms zeer logisch en soms heel persoonlijk. Misschien twijfel je. Over het algemeen kun je stellen dat een webapp de beste (en soms enige) keuze is wanneer het platform interactief moet zijn. Denk aan applicaties waarbij documenten worden gebruikt. Ook kan een webapp onderdeel zijn van een website. Een voorbeeld hiervan is een chatbot. Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen.

Wij kunnen webapps bouwen op basis van verschillende technologieƫn. Welke technologie het meest geschikt is voor jouw webapp, hangt af van de functionaliteiten en het gebruik. Webapps kunnen worden gebouwd op basis van bijvoorbeeld HTML/PHP en javascript. Wij zorgen altijd voor de technologie die het beste bij jouw webapp past.

Natuurlijk kunnen wij jouw webapp onderhouden. Een webapp laten maken door Developing betekent niet alleen dat je een fantastisch eindproduct krijgt: wij kunnen ook zorgen voor onderhoud en support, zodat je verzekerd bent van een webapplicatie die altijd up to date, snel, veilig en geheel probleemloos is.

De webapp expert

Wil jij een echt goede webapp laten maken? Neem dan contact met ons op. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden en uit te leggen wat wij voor je kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen wij je ook voorbeelden laten zien van webapps die wij met succes hebben gebouwd voor andere klanten.