Website onderhoud

Een goede website is van cruciaal belang. Goed website onderhoud is net zo belangrijk. Je wilt dat je website altijd bereikbaar is, snel laadt, probleemloos functioneert op alle devices en met de tijd meegaat. Dat alles gebeurt niet automatisch. Ook een website zal minder goed gaan werken wanneer deze niet goed onderhouden wordt. Wij weten waar wij op moeten letten en zorgen voor compleet website onderhoud. Dit onderhoud richt zich op alle aspecten die van belang zijn voor veiligheid, prestaties, vormgeving én gebruikerservaring.

Developing beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van het bouwen van websites en website onderhoud. Belangrijk om te weten: wij kunnen ook website onderhoud uitvoeren aan websites die niet door ons zijn gebouwd.

Website onderhoud op maat

Elke website is anders. Daarom voeren wij website onderhoud op maat uit. Voor vrijwel alle websites geldt dat er behoefte is aan dezelfde basis onderhoudswerkzaamheden. Maar ook jouw website heeft specifieke aandachtspunten. Daarom spreken wij niet alleen af wát wij doen, maar ook hoe vaak wij de werkzaamheden uitvoeren. Vanzelfsprekend zullen wij ook zorgen voor minimale overlast en downtime én helpen wij je wanneer er ad-hoc werkzaamheden nodig zijn.

Het is belangrijk om website onderhoud uit te laten voeren door een ervaren specialist. Aan onderhoud zijn namelijk risico’s verbonden. Denk alleen al aan iets regelmatigs als het updaten van plug-ins. Dit lijkt eenvoudig, maar er goed te worden getest om te kijken of alle functies compatibel zijn en of updates niet voor conflicten zorgen. Zo zijn er nog tal van aandachtspunten. Wij kennen ze allemaal en onderhouden grondig maar zorgvuldig. Developing ontzorgt je, zodat jij kunt blijven focussen op je kerntaken.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

Na een uitvoerig voortraject zijn wij heel blij dat we de keus voor Developing hebben gemaakt om onze maatwerk webshop te ontwikkelen. De heren van Developing reageren snel en adequaat. We doen nooit tevergeefs een beroep op ze. Wij zijn heel tevreden met onze webshop waarbij alle producten en onze huisstijl een mooie match vormen.

Dorine Dijsselhof

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde vragen over website onderhoud

Ja, wij kunnen zorgen voor het onderhoud van vrijwel elke website. Ook als deze niet door ons is ontwikkeld. Uiteraard zullen wij in een persoonlijk gesprek alle details doornemen.

Het is ons doel om je te ontzorgen met ons website onderhoud. Daarom maken wij zo veel mogelijk vaste afspraken over werkzaamheden en prijzen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er onverwachte zaken op ons pad komen. Wij zullen deze altijd melden en vooraf bespreken in een voorstel.

Wij kunnen het website onderhoud op maat invullen. Dit betekent dat wij precies die werkzaamheden uitvoeren waar je behoefte aan hebt. Denk aan onderdelen als: CMS- en software updates, server onderhoud en updates, beveiligingsupdates, monitoring, het updaten van plug-ins, het maken van back-ups, SEO optimalisatie en content updates.

Ja, wij kunnen ook de inhoud van websites onderhouden. Bijvoorbeeld door het updaten van pagina’s en schrijven van nieuwe content.

De website onderhoud expert

Wil jij ook volledig ontzorgd worden met perfect website onderhoud op maat? Neem dan contact met ons op en bespreek je wensen. Wij bieden je een pakket waarmee jouw website op alle gewenste aspecten up to date wordt gehouden. Dit is onmisbaar voor de veiligheid, prestaties, gebruikerservaring én vindbaarheid.