Website voor schilders

Voor €995 binnen 5 dagen online!

Dus jij bent schilder, alleen maak je nog niet optimaal gebruik van je website om aan nieuwe klanten te komen? Dan ben je bij Developing aan het juiste adres! Wij helpen dagelijks ondernemers om hun website zo goed mogelijk in te richten. Zo maken zij van bezoekers klanten. Je website is voor veel mensen het eerste wat mensen zien van je bedrijf. Hebben ze je naam doorgekregen d.m.v. mond op mond reclame dan zullen ze vaak je website even bekijken. Evenals wanneer ze via Google op je website zijn gekomen! In beide gevallen is je website de eerste indruk die je bij de potentiële klant achterlaat. Daarom is het van groot belang dat je website goed werkt en er goed uitziet!

Actie voor schilders uit de regio!

Om je tegemoet te komen hebben we voor alle schilders uit de regio nu een aanbieding. Jij krijgt bij een nieuwe website van ons een half jaar gratis hosting van ons cadeau! (t.w.v. €120) Op deze manier ben je het eerste half jaar gratis en zorgeloos online met jouw nieuwe website! Een moderne website die volledig aansluit bij jouw wensen als schilder, gemakkelijk zelf bij te werken is wanneer je een nieuw project hebt afgerond en waarmee je de komende jaren weer mee vooruit kan. Zo sluit je helemaal aan op de wensen van je doelgroep en zorg je ervoor dat de eerste indruk bij je potentiële klant altijd goed is. Daarnaast is het een mooi platform om je afgeronde projecten op weer te geven in je persoonlijke portfolio! Zoals hierboven al eens genoemd is dit gemakkelijk zelf bij te houden. Dat is wel zo prettig!

Klaar voor de start?

Als wij alle informatie hebben die we nodig hebben voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website zullen onze designers direct aan de slag gaan om een eerste ontwerp voor je te maken. Dit zal een opzet van de homepage van je nieuwe website zijn. Met deze voorbeeld website gaan we vervolgens samen kijken met jou – de klant – of we qua design in de goede richting denken. Wanneer we van jou groen licht krijgen gaan wij de rest van de pagina’s in dezelfde stijl vormgeven. Er is op ieder moment binnen de samenwerking ruimte voor jouw persoonlijke feedback. Op deze manier komen we iedere keer weer tot een resultaat dat je verwachtingen overtreft!

Conversiegericht webdesign voor schilders!

Van jouw bezoekers nieuwe klanten maken is ons doel! Mede om deze reden hanteren wij bij de ontwikkeling van jouw nieuwe website een aantal bewezen marketing technieken om zo het maximale uit jouw bezoekersaantallen te halen. Of het doel van je website nou een offerte aanvraag of de aanschaf van een product is, wij zorgen ervoor dat de bezoeker zo goed mogelijk gestuurd word in de richting van gewenste actie! Kortom: Wij hebben de kennis en ervaring om jouw website tot een groot succes te maken!