Van A tot Z: consultancy, website, koppelingen en marketing

De mooiste uitdagingen voor ons zijn de uitdagingen waarin wij onze expertise kunnen gebruiken en hiermee het verschil kunnen maken. Dus toen APB Vonk bij ons aanklopte voor een opdracht waarin behoefte was aan consultancy, maatwerk ontwikkeling én marketing, konden wij niet wachten om te beginnen.

Bekijk de website

Probleem

APB Vonk werkte met een website met bepaalde plugins die niet stabiel waren. Dit betekende dat de organisatie bepaalde handelingen en werkzaamheden aan de website niet zelf uit kon voeren, zonder down-time te creëren. Daarnaast was er behoefte aan enkele koppelingen om processen met systemen te automatiseren, werden wij gevraagd om mee te denken hoe de website overzichtelijker en stabieler kon worden én hoe er meer conversies gerealiseerd konden worden.

Oplossing

De oplossing kwam tot stand middels strategische consultancy sessies. Het draaide allemaal om integratie, gekoppeld aan een nieuwe website. Een website die APB Vonk in staat stelde om belangrijke handelingen wél zelf te kunnen verrichten. Wij zorgden voor een nieuwe maatwerk website inclusief koppeling met planningssoftware (Planaday). Een website die veel meer overzicht biedt en inschrijvingen direct kon verwerken.

Resultaat

Met ons ontwikkeltraject hebben wij enkele belangrijke problemen getackeld. APB Vonk beschikt nu over een website die aan al hun wensen en eisen voldoet, met een veel betere stabiliteit en maximale uptime. Gebruikers profiteren van meer overzicht en probleemloos werkende, geautomatiseerde functionaliteiten. Na oplevering hebben wij de nieuwe functionaliteiten met behulp van e-mail marketing succesvol onder de aandacht gebracht.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.