Hosting

EÊn van de redenen waarom je een website hebt, is omdat je daarmee 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar bent voor klanten, relaties en andere bezoekers. Tenminste: wanneer je goede hosting hebt. Hosting is bepalend voor het succes van je website. Niet alleen op het gebied van uptime, ook talloze andere factoren zijn afhankelijk van je hosting. Denk aan de snelheid van je website, maar ook de beveiliging, opslagcapaciteit en bandbreedte. Je wilt je hosting gewoon goed geregeld hebben. Kies daarom voor hosting van Developing. Wij vertellen je graag meer over de voordelen.

Hosting is het bieden van ruimte waarop jouw website draait, plus de ondersteunende technieken en maatregelen om je website goed en veilig te kunnen bouwen, draaien en je te faciliteren in je behoeften. Wij kunnen je website hosten op een manier die bij je past.

Hosting die bij je past

Developing biedt je altijd hosting die bij je past. Je website, webshop of webapp kan op meerdere manieren gehost worden: shared (op een gedeelde server), VPS (met een virtuele server die exclusief voor jou beschikbaar is) of op een dedicated server: een krachtige fysieke server voor jou alleen. Welke hosting je ook nodig hebt: wij bieden altijd een oplossing op maat. Natuurlijk voorzien wij je van deskundig advies: een hosting pakket dat bij je wensen en behoeften past.

Referenties

Klanten vertellen

Ben jij de volgende?

Oprecht erg tevreden over alles. Ze zijn zeer kundig, professioneel en vooral erg open en responsief. Heb eerder websites laten maken maar Developing steekt met kop en schouders uit boven iedereen. Dikke 10/10. Kan iedereen aanbevelen

Dr. Volkan Tanaydin

Kom in contact

Kennismaken

Wil jij jouw online uitdagingen met ons bespreken? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Veelgestelde vragen over hosting

Wij kunnen meerdere soorten hosting verzorgen. Na inventarisatie van je wensen, behoeften en eisen, weten wij welke vorm van hosting het beste bij je past en zullen wij je vrijblijvend adviseren. Welke hosting je ook kiest: je kunt altijd rekenen op zeer hoge standaarden.

Onze hosting is schaalbaar. Heb je behoefte aan meer, dan kunnen wij altijd opschalen of upgraden. Zo groeit onze hosting met je mee.

Wij bieden je veilige hosting dankzij hoogwaardige partners met een uitstekende reputatie. Ook kunnen wij je managed hosting bieden, waarbij de meest intensieve vorm van beheer is inbegrepen. Voor al onze hosting geldt echter dat wij gebruikmaken van technologie die zijn waarde bewezen heeft. Wij dragen zorg voor regelmatig onderhoud en werken jouw server continu bij.

Jazeker. Wij kunnen jouw bestaande website migreren naar hosting van Developing, of een reeds geregistreerde domeinnaam koppelen aan onze hosting.

Wij zullen je altijd adviseren over een hostingpakket op maat dat precies biedt wat je nodig hebt.

Goede ondersteuning waar je op kunt vertrouwen is standaard bij onze hosting. Wij voeren server updates en onderhoud uit zodat je website altijd profiteert van moderne, snelle en veilige hosting. Daarnaast zorgen wij voor regelmatige back-ups. Heb je extra wensen? Bespreek deze dan gerust met ons.

De hosting expert

Met Developing kies je voor een ervaren, toegewijde en kleinschalige partij. Wij kennen al onze klanten en bieden je kwalitatieve hosting met intensieve persoonlijke aandacht. Wij bieden je de hardware, software en het onderhoud voor een website die te allen tijde optimaal presteert met maximale veiligheid. En mocht er onverhoopt een probleem ontstaan of onmiddellijke aandacht nodig zijn, dan kun je ons altijd direct bereiken.