Maatwerk website met Carerix koppeling en webapp voor urenregistratie

Liber Personeel is een specialist op het gebied van het uitzenden van vastgoed onderhoudspersoneel. Zij kwamen bij ons met diverse mooie uitdagingen: een nieuwe website, koppeling aan een belangrijk software recruitment pakket (Carerix), betere urenregistratie én de mogelijkheid om sollicitaties direct in het systeem te plaatsen. Wij gingen aan de slag.

Bekijk de website

Probleem

De uitdaging waar wij voor stonden was om onze klant te faciliteren in hun groei en hen te ontlasten, terwijl de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en efficiëntie voor personeel en gebruikers ook moesten worden verbeterd. Liber Personeel besteedde (te) veel tijd in het verwerken van handmatig ingevulde uren van met name flexwerkers op de bouwplaats. Kon dit niet efficiënter?

Oplossing

Wij wisten zeker dat dit efficiënter en beter kon. Daarom bouwden wij een gloednieuwe, op maat gemaakte website die wij koppelen aan recruitment software Carerix en een functionaliteit om sollicitaties direct in dit systeem te verwerken. Ook voor bestaande uitzendkrachten kwamen wij met een belangrijke efficiëntieslag: een intranet waarmee ingevulde gewerkte uren direct in het gebruikte systeem (Easyflex) werden verwerkt.

Resultaat

Het resultaat? Een gelukkige opdrachtgever, gelukkig personeel en gelukkige uitzendkrachten. Dankzij veel meer efficiëntie, minder rompslomp en minder ruimte voor menselijke fouten. Naast dit allemaal hebben we ook een mooie groei gezien in de organische vindbaarheid. De nieuwe website van Liber Personeel heeft een verdubbeling in het aantal bezoekers via SEO.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.