Van rebranding naar nieuwe website in huisstijl

Het ontwikkelen van een website is elke keer weer anders. Dat is wat ons vak zo mooi maakt. Iedere klant heeft specifieke wensen, eisen en uitdagingen. Zo ook Vink, dat bij ons kwam met een uitdagend verzoek: kunnen eenvoud én complexe functionaliteiten aan elkaar gekoppeld worden in een aantrekkelijk jasje. Zeker! Dat is namelijk exact wat wij gedaan hebben.

Bekijk de website

Probleem

De website van Vink had – eenvoudig gezegd – een impuls nodig. Qua SEO, look & feel en functionaliteiten. Aan ons om deze vraagstukken op te lossen met een gloednieuwe website. Daaraan waren enkele eisen verbonden. De website moest een uithangbord worden van een nieuwe, nader te bepalen huisstijl. De vacatures moeten gekoppeld kunnen worden aan meerdere recruiters én eenvoudig te beheren zijn.

Oplossing

De kick-off van dit project werd gevormd door een rebranding strategie. Vanuit daar werd het ontwerp van de nieuwe website gemaakt, helemaal in lijn met de nieuwe stijl. Omdat functionaliteit aan eenvoud moest worden gekoppeld, kozen wij voor WordPress als CMS. Op die manier kan Vink zelf de content van de website eenvoudig beheren. Daarnaast koppelen wij de website aan het vacaturesysteem van de klant en maakten wij het mogelijk dat ook diverse recruiters hiermee kunnen werken.

Resultaat

Het resultaat is een website die een perfect uithangbord is voor Vink en aantrekkingskracht uitoefent op prospects. Prospects die in aantallen toenemen omdat de vindbaarheid van Vink sterk is verbeterd. Vacatures worden uitstekend gestroomlijnd en recruiters op hun wenken bediend. Daarbij kan Vink nu en in de toekomst de website eenvoudig beheren en onder andere door middel van blogs nieuwe content publiceren.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.