Veiligheid vertalen naar een stabiel en conversieverhogende website en inschrijfformulier.

Als grootste speler in de veiligheidsbranche is ARBO centrum een bekende naam. Met meer dan 13 vestigingen in Nederland zitten zij erg lokaal. Om door heel Nederland veiligheidsopleidingen te kunnen geven, is een goede website met inschrijfformulier essentieel. Hiervoor zijn ze bij ons terecht gekomen.

Bekijk de website

Probleem

ARBO centrum had behoefte aan een vernieuwd inschrijfformulier en een maatwerk koppeling met Salesforce. Het oude inschrijfformulier was technisch niet goed gebouwd dit zorgde voor instabiliteit en regelmatig was het inschrijfformulier niet te bereiken. ARBO centrum was op zoek naar een nieuw inschrijfformulier dat stabiel en gebruiksvriendelijk was. Daarnaast wilden ze graag een maatwerk koppeling met Salesforce om hun verkoopproces te optimaliseren.

Oplossing

Om ARBO centrum te helpen, zijn wij begonnen met een strategiesessie om hun behoeften en wensen in kaart te brengen. Vervolgens hebben wij samen met het marketingteam het vernieuwde inschrijfformulier ontworpen. De nadruk lag hierbij op gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit. Hiernaast moest het nieuwe inschrijfformulier een hoger conversiepercentage bereiken. Parallel aan het inschrijfformulier hebben wij de maatwerk koppeling met Salesforce gebouwd. Door onze technische kennis van Salesforce hebben wij deze koppeling snel en efficiënt kunnen realiseren.

Resultaat

Het resultaat van onze oplossing is dat ARBO centrum op piekmomenten is gegroeid van elk uur een inschrijving naar elk kwartier. Het vernieuwde inschrijfformulier is gebruiksvriendelijk en stabiel, waardoor gebruikers zonder problemen kunnen inschrijven. Daarnaast heeft de maatwerk koppeling met Salesforce het verkoopproces geoptimaliseerd en heeft dit geleid tot meer omzet. ARBO centrum is zeer tevreden over onze persoonlijke aanpak, onze technische kennis en het resultaat van onze oplossing.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.