Maatwerk fietsenwebshop met online configurator

Online is de toekomst én het nu. Steeds meer zaken waarvoor wij nog niet zo lang geleden naar de fysieke winkel gingen, doen wij nu online. Zoals het kopen van een nieuwe fiets. Webdevelopment biedt tegenwoordig veel mogelijkheden qua personalisatie. Bij FIEDS kan je jouw droomfiets online configureren en bestellen. Wij zijn trots dat wij dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Bekijk de website

Probleem

Het ontwikkelen van een webshop met online configurator, bestelsysteem en voorraadbeheer is natuurlijk niet zomaar iets. Het is het type uitdaging dat wij graag aangaan. Ook omdat wij in dit soort trajecten vanaf het eerste moment mee kunnen denken en ontwikkelen met onze klanten. Onze opdracht was dan ook duidelijk: de best mogelijke webshop ontwikkelen die de ervaring van online fietsen samenstellen en bestellen naar een nieuw niveau tilt.

Oplossing

De oplossing voor FIEDS kwam tot stand door middel van intensief samenwerken en diepgaande strategische sessies waarbij wij de wensen en eisen van de klant (en hun klanten) koppelde aan innovatieve technische oplossingen. De online configurator moest het stralende middelpunt van de webshop worden: visueel aantrekkelijk, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

Resultaat

Het resultaat? Efficiënt orderbeheer, een prachtige nieuwe webshop met configurator en een steengoede customer journey van design tot geleverd eindproduct. De nieuwe webshop met configurator heeft geleid tot een impuls van de verkopen van FIEDS.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.