Hoogwaardige nieuwe maatwerk website die recht doet aan imago

Betan Clinics is een bekroonde cosmetische kliniek met vier vestigingen in ons land. Wij hebben voor Betan Clinics een website gebouwd die past bij de kwaliteit en het imago van de organisatie. Vanaf de eerste brainstorm werd niet alleen gewerkt aan de perfecte website, maar ook nagedacht over toekomstige ontwikkelingen waarin deze mee moest kunnen gaan.

Bekijk de website

Probleem

Het probleem van Betan Clinics was op papier eenvoudig: er was simpelweg nog geen website die recht deed aan de professionaliteit en het imago van de organisatie. Daarom moesten wij zorgen voor een website waarbij dit wel het geval was. Op het gebied van functionaliteit én uitstraling. Ook was de vindbaarheid van Betan Clinics nog niet wat het zijn moest; iets dat wij ook op moesten oplossen.

Oplossing

De oplossing schuilde in een nieuwe maatwerk website. Maar daar kwam meer bij kijken dan het ontwikkelen van een website alleen. Natuurlijk bouwden wij een website passend bij de huisstijl en de gewenste uitstraling. Maar ook op het gebied van functionaliteit werd deze volledig uitgedacht. Wij maakten de website meertalig en zorgden ervoor dat iedereen eenvoudig een afspraak in kon plannen.
Wij bouwde de website van Betan Clinics volgens de laatste SEO technieken voor maximale vindbaarheid. Tevens werd de website zo ontworpen dat wij hier in de toekomst nieuwe functionaliteiten aan kunnen koppelen zodat de site hét naslagwerk wordt voor (potentiële) klanten. Om kwaliteit en continuïteit te garanderen verzorgen wij ook de hosting en onderhouden wij de website

Resultaat

De nieuwe website heeft gezorgd voor een sterke toename in zowel organisch verkeer als conversies (geboekte afspraken). Het is de digitale impuls gebleken die Betan Clinics nodig had. Daar stopt onze samenwerking niet, want Developing blijft betrokken bij de doorontwikkeling en toekomstige uitbreidingen en implementaties.

Kennismaken

Kom in contact

Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.