Website laten maken Ede

Wil je een website of webshop laten maken in Ede? Markethinq kan je helpen met het bouwen en ontwikkelen van een website of webshop met gebruik van onze eigen WordPress templates, die we helemaal naar wens kunnen aanpassen. 

Ons team van professionele webdesigners gaat aan de slag om voor jou een mooie website in elkaar te zetten die past bij jouw unieke onderneming of organisatie. Hiervoor bieden wij persoonlijke aandacht om jouw onderneming zo goed mogelijk te leren kennen. 

Jouw website is belangrijk als een gezicht van je bedrijf, maar ook om resultaat mee te halen. Daarom werken wij zo conversiegericht mogelijk. Wij zorgen dat de website responsief (werkend) is op verschillende apparaten zoals telefoons en tablets. En dit allemaal voor een lage prijs!

Website maken Ede

Markethinq houdt rekening met nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign waardoor jij altijd een moderne en professionele website hebt. Wil jij ook een website laten maken in Ede? 

Wij leveren jouw website binnen 5 dagen op! Dit is heel erg snel. Wij bij Markethinq hebben dan ook een professioneel team van webdesigners dat constant bezig is met het ontwikkelen en verbeteren van jouw website of webshop, zodat deze (na oplevering van de nodige content) zo snel mogelijk online staat!

100% Tevredenheidsgarantie

Bij Markethinq staat de ondernemer op de eerste plek. Daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk en richten wij ons erg op een goede communicatie. Jouw bedrijf is uniek en dat verdient onze volledige en persoonlijke aandacht. We gaan dan ook voor 100% klanttevredenheid als het neerkomt op de samenwerking en het eindresultaat. Als ondernemer word je zoveel mogelijk betrokken en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of het geven van uitleg. Ben jij achteraf niet tevreden met website laten maken Ede? Dan zullen wij ervoor zorgen dat we samen tot een goede oplossing komen!

Voordelen.

Responsieve website laten maken Ede

Tegenwoordig kun je er niet omheen dat jouw website op alle apparaten goed moet werken, denk hierbij aan een mobiele telefoon of tablet. Door een website of webshop responsief in te richten is alle content ook op deze apparaten goed vindbaar, en dit verhoogt het gebruiksgemak. Door een responsieve website laten maken Ede ben jij op alle apparaten fijn in gebruik en klantvriendelijk.

Zelf je website beheren

Bij Markethinq vinden we het van belang dat jij weet waar we mee bezig zijn, daarom leggen we je graag uit hoe je ook zelf kleine veranderingen kan doorvoeren op je website. Omdat we met WordPress werken is het voor jou als ondernemer erg simpel om zelf afbeeldingen toe te voegen of bijvoorbeeld teksten aan te passen. Kom je hier zelf niet uit? Dan helpen we je daar natuurlijk een handje bij!

Website laten maken WordPress

Bij Markethinq bouwen wij jouw website in WordPress. Ons team is gespecialiseerd in het gebruik van deze CMS en kunnen hier goed in werken. Wij zijn zelf erg fan van WordPress en in het artikel hieronder leggen we je uit waarom wij WordPress zo fijn vinden om mee te werken.

Waarom is WordPress zo goed?

WordPress is op dit moment het populairste CMS. En dit is niet vreemd want er zitten ontzettend veel voordelen aan. WordPress is allereerst super handig en simpel in gebruik. Zowel beginnende als ervaren webdesigners kunnen er goed mee overweg. Ook zijn er online overal artikelen te vinden over het gebruik van WordPress, voor als je iets niet begrijpt. Ook is het gebruik van WordPress helemaal gratis.

Op WordPress hoef je niet met codes te werken. Dit kan natuurlijk wel, maar voor de nieuwe gebruiker zitten hier in WordPress handige programma’s voor, zoals elementor. Hier werken wij bij Markethinq ook vaak mee. In deze programma’s is alles naar voorkeur aan te passen en kan je de gehele website customizen naar hoe jij wilt!

Templates

WordPress biedt een heel groot aanbod aan mogelijkheden. Er is keuze uit duizenden standaard en premium templates, die je alleen nog maar hoeft aan te passen naar smaak. Markethinq heeft haar eigen templates gemaakt, die helemaal uniek zijn. Vanuit deze templates werken wij verder om jouw onderneming zo goed mogelijk te laten zien. 

Wij weten wat een klant zoekt in een website of webshop, en ook weten wij precies wat een consument verwacht van een site wanneer hij of zij deze bezoekt. Met deze kennis en ervaring hebben we onze eigen templates ontwikkeld voor starters. Zo kun je voordelig jouw eigen website of webshop snel online hebben staan en de eerste verkopen draaien.

Plugins

Plugins zijn extra stukjes software die je kan toevoegen aan jouw website of webshop, zoals bijvoorbeeld Woocommerce (om je webshop functioneler te maken). Met deze plugins kan je je website een stuk handiger maken, zo kan je bijvoorbeeld een chatfunctie toevoegen of op een makkelijke manier een contactformulier maken in een van de duizenden plugins die op WordPress te vinden zijn. Je hebt hierdoor dus een stuk meer mogelijkheden. Je kan het zo gek nog niet bedenken of er is wel een plugin voor te vinden.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress staat erom bekend dat het zo zoekmachine vriendelijk is. Voor een goede vindbaarheid op Google moet jouw website goed indexeerbaar zijn zodat Google weet waar deze site over gaat. Het onderdeel van Google dat alle websites leest kan geen afbeeldingen of bijvoorbeeld rare codes in de website-URL lezen. Om jouw websites zo simpel mogelijk te maken voor Google, zal je deze een handje moeten helpen. 

Daarom is het bijvoorbeeld belangrijk dat je in de URL’s van je site de rare codes verwijderd, en hier een logische naam in terug plaatst, bijvoorbeeld: developing.nl/contact/ in plaats van developing.nl/p=345?_er3. Dit wordt een Permalink genoemd. Dit is een van de vele voorbeelden om Google een beetje te helpen en jouw website of webshop zoekmachine vriendelijker te maken. Ook zijn er bepaalde plugins die je kunnen helpen om de website te optimaliseren, zoals Yoast SEO Plugin.

Waarom WordPress website laten maken bij Markethinq?

Bij Markethinq gebruiken wij WordPress als CMS. Sommige webontwikkelaars gebruiken een ander programma of schrijven dit zelf. Als je daar je website laat maken betekent dat dat je ook aan hun vast zit. Als je gebruik maakt van een WordPress website kun je bij vrijwel elke webdesigner terecht, en … WordPress websites zijn vaak een stuk goedkoper en eigenlijk net zo goed! Genoeg redenen toch.. voor website laten maken Ede door Markethinq!

Template Webshop

Wij weten wat een klant zoekt in een webshop, en wij weten ook precies wat een consument verwacht van een goede webshop wanneer hij of zij deze bezoekt. Met onze kennis en ervaring hebben wij verschillende templates ontwikkeld voor starters. Zo kun je voordelig jouw eigen webshop snel online hebben staan en gelijk resultaten behalen.

Deze templates zijn ontwikkeld met oog voor detail, dit betekent dat ze er strak uitzien en stevig in elkaar zitten. Hierdoor is je webshop snel, is deze goed vindbaar op Google en is deze gemaakt met aandacht voor conversie. Zo zorg je voor een goede bezoekerservaring, wat natuurlijk bijdraagt bij het verhogen van het aantal verkopen. Win-win situatie!

Premium Webshop

Een uniek design, een speciale plugin of een andere manier om jouw product naar smaak samen te stellen? Bij het bouwen van een premium webshop kijken we samen met de klant naar alle wensen. Zo weet je zeker dat jouw webshop helemaal aansluit bij waar je naar op zoek bent. Met een premium webshop krijgt jouw site net dat beetje extra, wat zorgt voor een echte ‘wow-factor’!

Wil jij een webshop die er écht uitspringt? Onze premium webshop is dan precies waar jij naar op zoek bent. Met een van onze webdesigners nemen we jouw onderneming goed door, kijken we naar je aanbod van producten/diensten, je doelgroep en je wensen wat betreft het design. Nadat dit allemaal helder in kaart is gebracht gaan wij een maatwerk ontwerp maken van jouw nieuwe website of webshop.

Hosting

Hosting zorgt ervoor dat jouw website online staat. Een website die niet wordt gehost is als een vliegtuig zonder motoren, je hebt het nodig om in de lucht te komen en te blijven. De hosting wordt door Markethinq gedaan op een server. Wij garanderen een uptime van 99.9% wat betekent dat je website nooit offline is. Ook zitten er dagelijkse back-ups bij de hosting inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat als je iets verkeerd doet bij het aanpassen van je website of als er bijvoorbeeld een virus op komt, we dit snel en doeltreffend kunnen oplossen voor je!

Wij hebben standaard hostingpakketten die los worden afgenomen na de oplevering van je website. We zien dat het grootste deel van onze klanten het liefste alles onder één dak houden. Logisch, daarom neemt ruim 90% van de mensen die een website laten bouwen ook de hosting bij ons af. Wil je toch je website bij een ander bedrijf onderbrengen dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Houdt hierbij wel rekening dat er extra migratiekosten in rekening kunnen worden gebracht.

Strippenkaart

Bij Markethinq zien wij vaak dat bedrijven na de oplevering van de website of webshop nog enige aanpassingen willen doen op hun website. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals het aanpassen van een kleurtje, maar het kan ook voorkomen dat het contactformulier of de chatfunctie toch wel een vereiste blijkt te zijn. Hiervoor bieden we bij Developing strippenkaarten aan. Bij afname van een strippenkaart koop je een X aantal uur bij ons in. Deze uren kun je vervolgens gebruiken om aan ons uit te besteden voor werkzaamheden aan je website of webshop. Je kunt dit zien als een prepaid kaart waarmee je vervolgens aanpassingen kunt laten uitvoeren aan je website!

Google Analytics

Google Analytics is een gratis programma van Google zelf welke je kunt gebruiken om bijna alle activiteiten naar, op en van jouw website te meten en te bekijken. Zo krijg je een helder overzicht van waar je bezoekers vandaan komen, krijg je informatie over het aantal paginaweergaven en kan je conversies meten. Als jij een website aanschaft bij Markethinq, zullen wij er voor zorgen dat deze gelijk wordt gekoppeld aan Google Tag Manager en Google Analytics, zodat jij inzicht hebt in alles wat er op jouw website of webshop gebeurd.

Op Google Analytics kun je doelen stellen.

Een voorbeeld van een doel is een geslaagde actie, bijvoorbeeld: Iemand heeft het bel-me-terug formulier ingevuld, iemand heeft zich ingeschreven voor de email-nieuwsbrief, of iemand heeft een bepaald product op jouw website bekeken. Google Analytics geeft je inzicht en maakt deze doelen meetbaar.

Adwords koppelen aan Google Analytics

Er zit een verschil tussen organische bezoekers die (zonder gebruik van een advertentie) op je website komen, en bezoekers die jouw website door bijvoorbeeld een advertentie bereiken. Google Adwords maakt onderscheid tussen deze twee verschillende vormen van verkeer, en geeft inzicht en resultaten over de verschillen hiertussen. Als jij ziet dat je meer organische bezoekers krijgt, kan je proberen om jouw site nog meer te optimaliseren en verbeteren voor SEO (Google Search Engine). Als je merkt dat er meer verkeer vanuit advertenties komt, kan je besluiten om hier meer in verder te gaan. Voor jouw als ondernemer krijg je veel informatie over waar de bezoekers van jouw website vandaan komen. Dit is erg waardevol en kan je goed gebruiken om je website beter in te zetten.