Website laten maken Veenendaal

Wil jij een website of webshop laten maken in Veenendaal? Laat Developing je helpen met het bouwen en ontwikkelen van een website of webshop met gebruik van onze eigen unieke WordPress templates. Ons team van professionele webontwikkelaars gaat voor jou aan de slag om een unieke website in elkaar te zetten die past bij jouw onderneming of organisatie. Hiervoor bieden wij je persoonlijke aandacht om jouw onderneming zo goed mogelijk te leren kennen. Jouw website is niet alleen belangrijk om mensen een goede indruk en beeld te geven over jouw bedrijf, maar ook om resultaat mee te halen. Daarom werken wij zo conversiegericht mogelijk. Wij zorgen dat de website responsief (goed werkend) is op verschillende apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. En dit allemaal voor een voordelige prijs! Developing blijft zich ontwikkelen als het neerkomt op nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, zodat jij altijd een moderne en professionele website hebt. Ook een website laten maken in Veenendaal?

Website maken Veenendaal

Wij zetten jouw website binnen 5 dagen online! Dit is heel erg snel. Wij bij Developing hebben dan ook een professioneel team van webontwikkelaars dat constant bezig is met het ontwikkelen en verbeteren van jouw site of webshop, zodat deze (na oplevering van de nodige content) zo snel mogelijk online komt!

100% Tevredenheidsgarantie

Voor Developing staat de ondernemer op één. Daarom gaan wij zo duidelijk mogelijk te werk en richten wij ons op een heldere communicatie. Jouw bedrijf is uniek en dat verdient onze totale en persoonlijke aandacht. We gaan dan ook voor 100% klanttevredenheid als het neerkomt op de samenwerking en het uiteindelijke resultaat. Als klant word je natuurlijk zoveel mogelijk betrokken en kun je ons altijd bereiken voor vragen of het geven van uitleg. Ben jij achteraf niet gelukkig met website laten maken Veenendaal? Dan zullen wij ervoor zorgen dat we met elkaar tot een goede oplossing komen!

Voordelen.

Responsieve website laten maken Veenendaal

Tegenwoordig kan het bijna niet anders dan dat jouw website op alle apparaten goed moet werken, denk hierbij aan de mobiele telefoon of tablet. Door een website of webshop op een responsieve manier in te richten is alles ook op deze apparaten goed vindbaar, en dit verhoogt natuurlijk het gebruiksgemak. Door een responsieve website laten maken Veenendaal ben jij op alle apparaten en systemen aangenaam in gebruik en klantvriendelijk.

Zelf je website beheren

Bij Developing vinden we het belangrijk dat jij weet waar we mee bezig zijn, daarom leggen we na het opleveren van je website graag uit hoe je ook zelf kleine wijzigingen kan doorvoeren op je website. Omdat we met WordPress werken is het voor jou als ondernemer heel makkelijk om zelf afbeeldingen toe te voegen of bijvoorbeeld teksten aan te passen. Kom je hier alleen niet uit? Dan helpen we je daar natuurlijk een handje bij!

Website laten maken WordPress

Bij Developing bouwen wij jouw website in WordPress. Ons team is gespecialiseerd in het gebruik van deze CMS en kunnen hier goed in werken. Wij zijn zelf erg fan van WordPress en in het artikel hieronder leggen we je uit waarom wij WordPress zo fijn vinden om mee te werken.

Waarom is WordPress zo goed?

WordPress is op dit moment het populairste CMS onder webdesigners. En dit is niet zo gek want er zitten erg veel voordelen aan. WordPress is super handig en makkelijk in gebruik. Zowel beginnende als ervaren webdesigners kunnen er goed mee overweg. Ook zijn er online heel veel artikelen te vinden over het gebruik van WordPress die handig zijn voor als je iets niet begrijpt. Naast dit alles is het gebruik van WordPress ook nog is helemaal gratis.

Op WordPress hoef je niet met codes te kunnen werken. Dit kan natuurlijk wel, maar als nieuwe gebruiker kun je hier in WordPress ook handige programma’s gebruiken, zoals Elementor. Hier werken wij bij Developing ook regelmatig mee. In deze programma’s is alles naar voorkeur aan te passen en kan je de gehele website customizen naar hoe jij het mooi vind!

Templates

WordPress biedt een heel groot scala aan mogelijkheden. Er is keuze uit meer dan duizend standaard en premium templates, die je alleen nog maar hoeft aan te passen naar wens. Developing heeft zelf haar eigen templates ontworpen, die helemaal uniek zijn. Vanuit deze templates werken we verder om jouw bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

We weten bij Developing wat een klant zoekt in een website of webshop, en ook weten we precies wat de klant verwacht van een site wanneer hij of zij deze bezoekt. Met deze kennis en ervaring hebben we unieke templates gemaakt voor starters. Hierdoor kan je voordelig jouw eigen site of webshop snel online hebben staan en gelijk resultaat behalen.

Plugins

Plugins zijn stukjes extra software die je kan toevoegen aan jouw website of webshop, zoals bijvoorbeeld WeChat (om je webshop meer mogelijkheden te geven). Met deze plugins kan je je website een stuk handiger maken, zo kan je bijvoorbeeld een chatfunctie toevoegen of op een makkelijke manier een webwinkel maken in een van de duizenden plugins die op WordPress te vinden zijn. Je maakt je site hierdoor dus een stuk functioneler. Je kan het zo gek nog niet bedenken of er bestaat wel een plugin voor.

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is erg zoekmachine vriendelijk, en hierom staat het programma ook bekend. Voor een goede vindbaarheid op Google moet jouw website goed indexeerbaar zijn zodat Google weet wat de inhoud van de website is. Het deel van Google dat alle websites leest kan geen afbeeldingen of vreemde cijfers in de website-URL lezen. Om jouw websites zo simpel mogelijk te maken voor Google, zul je deze een beetje moeten helpen. 

Daarom is het belangrijk dat je, bijvoorbeeld in de URL’s van je site, de rare codes verwijderd en hier een logische naam in terug plaatst, bijvoorbeeld: Developing.nl/contact/ in plaats van Developing.nl/p=345?_er3. Dit heet ook wel een Permalink genoemd. Dit is een van de vele manieren om Google een handje te helpen en jouw website of webshop nog zoekmachine vriendelijker te maken. Ook zijn er bepaalde plugins die je kunnen helpen om de website te optimaliseren, zoals de Yoast SEO Plugin.

Waarom WordPress website laten maken bij Developing?

Bij Developing gebruiken wij WordPress als onze vaste CMS. Veel webdesigners gebruiken een ander programma of schrijven dit zelf. Als je daar je website laat maken betekent dat dat je vaak ook aan hun vast zit. Wanneer je gebruik maakt van een WordPress website kun je bij bijna elke webdesigner terecht, en … WordPress websites zijn vaak een stuk voordeliger en gewoon net zo goed! Genoeg redenen toch.. voor website laten maken Veenendaal door Developing!

Template Webshop

Bij Developing weten we wat de klant zoekt in een webshop, en we weten ook wat hij of zij verwacht van een goede webshop wanneer deze bezocht wordt. Met onze kennis en ervaring hebben wij verschillende templates ontwikkeld voor beginners. Zo kun je voordelig jouw eigen webshop snel online hebben staan en gelijk resultaten behalen. Deze templates zijn ontworpen met oog voor detail. Dit betekent dat ze er erg strak uitzien en slim in elkaar zitten. Hierdoor is je webshop snel, is deze goed indexeerbaar door Google en is deze gemaakt met aandacht voor conversie. Zo zorg je voor een positieve bezoekerservaring, wat een natuurlijk een hoop bijdraagt aan het verhogen van de resultaten en de verkopen. Win-win situatie!

Premium Webshop

Een op maat gemaakt design, een speciale plugin of een manier om jouw product te customizen? Bij het bouwen van een premium webshop kijken we samen met de klant naar alle wensen.. Zo weet je zeker dat jouw webshop helemaal aansluit bij waar je naar op zoek bent, met nét dat beetje extra. Met een premium webshop onderscheid je jouw site van anderen, wat zorgt voor een echte ‘wow-factor’! Wil jij een webshop die er écht uitspringt? Onze premium webshop is dan precies waar jij naar op zoek bent. Met een van onze webdesigners nemen we jouw onderneming goed door, kijken we naar je aanbod van producten/diensten, je doelgroep en je wensen wat betreft het design. Nadat dit allemaal helder in kaart is gebracht gaan wij een maatwerk ontwerp maken van jouw nieuwe website of webshop.

Hosting

Met hosting zorgen we ervoor dat jouw website online staat. Een website die niet gehost wordt is als een vliegtuig zonder de motoren, je hebt het gewoon nodig om in de lucht te blijven. De hosting wordt door ons gedaan op een server. Wij beloven je daarbij een uptime van 99.9% wat betekent dat je website nooit offline is. Ook zitten er dagelijkse back-ups bij de hosting inbegrepen. Daarmee zorgen we ervoor dat als je iets verkeerd doet bij het bewerken van je website of als er bijvoorbeeld een virus op komt, we dit snel en doeltreffend kunnen oplossen voor je! Wij hebben standaard hostingpakketten die na de oplevering van je site los worden afgenomen. We zien dat de meeste van onze klanten het liefste alles onder één dak houden. Logisch, daarom neemt vrijwel 90% van de mensen die een website laten bouwen ook de hosting bij ons af. Wil je toch je website bij een ander bedrijf laten hosten, dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Houdt hierbij wel rekening dat er extra migratiekosten in rekening kunnen worden gebracht.

Strippenkaart

Bij Developing zien wij vaak dat bedrijven na de oplevering van de website of webshop nog bepaalde aanpassingen willen doen op hun website. Dit kunnen simpele dingen zijn zoals het aanpassen van een afbeelding, maar het kan ook voorkomen dat het bestelformulier of de chatfunctie toch wel een vereiste blijkt te zijn. Hiervoor biedt Developing strippenkaarten aan. Bij afname van een strippenkaart koop je een bepaald aantal uur bij ons in. Deze uren kun je daarna gebruiken om aan ons uit te besteden voor werkzaamheden aan je website of webshop. Je kunt dit zien als een prepaid kaart waarmee je vervolgens wijzigingen kunt laten doorvoeren op je website!

Google Analytics

Google Analytics is een gratis programma van Google waarmee je bijna alle activiteiten van, op en naar jouw website kunt meten en bekijken. Zo krijg je een goed overzicht van waar je bezoekers vandaan komen, krijg je resultaten over het aantal paginaweergaven en kan je conversies meten. Wanneer jij een website afneemt bij Developing, zullen wij er voor zorgen dat deze gelijk wordt gekoppeld aan Google Tag Manager en Google Analytics, zodat jij inzicht hebt in alles wat er op jouw website of webshop gebeurd.

Op Google Analytics kun je doelen stellen.

Een voorbeeld van een doel is eigenlijk gewoon een geslaagde actie, zoals: Iemand heeft het bestelformulier ingevuld, iemand heeft zich ingeschreven voor de email-nieuwsbrief, of iemand heeft naar een bepaald product op jouw website gekeken. Google Analytics geeft je inzicht en maakt deze doelen meetbaar.

Adwords koppelen aan Google Analytics

Er zit een verschil tussen organische bezoekers die (zonder gebruik van een advertentie) op je website komen, en bezoekers die door bijvoorbeeld een advertentie op jouw website belanden. Google Adwords maakt onderscheid tussen deze twee verschillende vormen van bezoekersverkeer, en geeft informatie en resultaten over de verschillen hiertussen. 

Als blijkt dat je meer organische bezoekers krijgt op je site, kan je proberen om deze nog meer te verbeteren voor SEO (Google Search Engine). Als je merkt dat er meer verkeer vanuit advertenties komt, kan je ervoor kiezen om hier verder in te ontwikkelen. Als ondernemer krijg je veel belangrijke informatie over waar de bezoekers van jouw website vandaan komen. Dit is erg waardevol en kan je goed gebruiken om je website beter in te zetten.