Website voor Hoveniers

Voor €995 binnen 5 dagen online!

Je bent hovenier, maar maakt nog geen optimaal gebruik van je website om aan nieuwe klanten te komen! Welkom bij Markethinq, waar we dagelijks ondernemers helpen om hun website zo goed mogelijk in te richten om van bezoekers klanten te maken. Je website is voor veel mensen een stukje referentiemateriaal naar je bedrijf. Hebben ze je naam doorgekregen d.m.v. mond op mond reclame dan zullen ze vaak je website even bekijken. Evenals wanneer ze via Google op je website zijn gekomen! Dit is de eerste indruk die je bij de potentiële klant achterlaat. Mede hierom is het belangrijk dat je website goed werkt en er goed uitziet!

Actie voor hoveniers uit de regio!

Wij hebben nu nu voor alle hoveniers uit de regio een speciale aanbieding. Je krijgt bij je nieuwe website een half jaar gratis webhosting van ons cadeau! (t.w.v. €120) Zo ben je het eerste half jaar gratis online met jouw nieuwe website. Een moderne website die volledig aansluit bij jouw wensen als hovenier, gemakkelijk zelf bij te werken is wanneer je een nieuw project hebt afgerond en waarmee je de komende jaren weer mee vooruit kan. Hiermee zorg je ervoor dat de eerste indruk bij je potentiële klant altijd goed is. Tegelijk is het een mooi platform om je afgeronde projecten op weer te geven. Zoals eerder genoemd is dit iets wat je zelf gemakkelijk toevoegt aan je nieuwe website. Wel zo prettig!

Klaar voor de start?

Wanneer wij alles weten wat we nodig hebben, gaan onze designers aan de slag om een eerste ontwerp te maken. Dit is een opzet van de homepage van je nieuwe website. Hiermee kijken we samen met jou – de klant – of we qua design taal in de goede richting denken. Bij groen licht gaan wij de rest van de pagina’s ook in deze stijl vormgeven. Er is op ieder moment binnen de samenwerking ruimte voor inbreng van feedback. Zo komen we altijd tot een gewenst resultaat dat aansluit bij je verwachtingen.

Conversiegericht webdesign!

Van bezoekers klanten maken is ons doel! Om deze reden hanteren we tijdens de ontwikkeling van jouw nieuwe website technieken om het maximale uit je bezoekers te halen. Of het doel van je website nou een contactaanvraag of de aanschaf van een product is, wij sturen de bezoeker zo goed mogelijk richting de gewenste actie! Kortom: Wij hebben de kennis en ervaring om jouw website tot een succes te maken.